Комплекс Бендида Вилидж

Актуални промокодове за март 2018
 • 2 нощувки със закуски за четирима, от Къщи за гости Бендида Вилидж**

  Изтекла
  Виж оферта Изтекла преди 202 дни
  ПромоКод
  • Уикенд пакетът важи за настаняване от Петък до Понеделник. При седмичния пакет няма ограничение в дните за настаняване.
  • С предварителна резервация на: 0886 660 622.
  • Всяка къща е с максимален капацитет 4 човека, настанени на редовно легло, плюс 2 човека на допълнително легло.
  • Деца до 6 ненавършени години се настаняват безплатно на допълнително легло в стаята на родителите, на база пакета.
  • За деца от 6 до 12 ненавършени години, настанени на допълнително легло, се доплащат на рецепция 12.50лв на ден, на база пакета.
  • За дете на и над 12г или трети възрастен, настанени на допълнително легло, се доплащат на рецепция 23лв, на база пакета.
  • Възможно е доплащане на вечеря на място - 8лв на човек, с предварително уточнение при резервация. Вечерята е на двустепенно меню, с включена чаша вино (за възрастните).
  Коментари

За Комплекс Бендида Вилидж

<p>Бендида Вилидж е един от новите и модерни комплекси в минералния курорт Павел баня. Той се състои от пет самостоятелни къщи за гости и допълнителни постройки и съоръжения около тях.</p> <p>Град Павел баня е известен отдавна с лечебните свойства на минералната вода от своите топли извори. Той е разположен между Стара планина и Средна гора и със своя умерен климат е желано място за почивка не само за българи, но и за много от гостите на нашата страна. Ние знаем, че за много хора, почиващи със семейството си или с приятелска компания не винаги е приятно настаняването в голям хотелски комплекс, където освен, че обстановката е обичайно безлична и скучна, понякога е шумно и дразнещо.</p> <p>Затова избрахме за гостите си уютната и отморяваща атмосфера на малко ваканционно селище. Нарекохме нашите къщи за гости “Бендида Вилидж” на името на Бендида – богиня от пантеона на древните траки.</p> <p>Според историческите сведения, Бендида е отъждествявана с гръцката Артемида – богиня-ловджийка, изобразявана с ловно облекло и оръжия. За нас Бендида е символ на неразривната връзка на човека с природата и именно в нашия ваканционен комплекс, можете да усетите отново тази връзка, встрани от забързаното ни битие.</p> <p>Къщите за гости в Бендида вилидж дават възможност за пълноценен и здравословен отдих сред даровете на природата, но съчетани с удобствата, необходими на всеки цивилизован човек. Самият комплекс се състои от красиви и комфортни къщи на два етажа, предлагащи всички удобства за пълноценен отдих.</p>

Изтекли ПромоКодове и отстъпки за Комплекс Бендида Вилидж

 • Изтекъл: 2 нощувки със закуски за четирима, от Къщи за гости Бендида Вилидж** /