ПромоКод

20% отстъпка за 10 минути картинг, от Sofia Karting Ring

Изтекла
Какво е необходимо, за да карате на Sofia Karting Ring:
  1. Бензин в кръвта;
  2. Регистрация във FaceRacer.com - можете да я направите и на място;
  3. Декларация на Sofia Karting Ring (за лица под 16г е необходим подпис от родител/настойник).
FaceRacer.com е нова, иновативна социална платформа за пилоти. Регистрацията в FaceRacer ви предоставя достъп до лични постижения като време, изминати км, натрупани точки и класиране и скоро ще бъдат отправяни предизвикателства към други пилоти/приятели, членуващи на пистата.
  • Офертата важи от Понеделник до Неделя;
  • За картинг LR5 Junior е необходимо детето да е над 1.30м. височина.
  • За деца под 16г е необходима декларация на Sofia Karting Ring, с подпис от родител или настойник.
  • Офертата не включва стойността на бонето, което е задължително при пилотиране на карт и за което трябва да се доплати на място 1лв.
  • За да ползвате офертата, ви е необходима регистрация във http://www.faceracer.com/ - можете да я направите и на място на пистата.
Коментари
Sofia Karting Ring
Актуални промокодове за юли 2018

За Sofia Karting Ring

Sofia Karting Ring е най-голямата и модерна, закрита картинг писта в София, която предлага на своите посетители и запалени картинг почитатели истинско спортно изживяване. Пистата е изградена съгласно последните тенденции, за да гарантира максимално
добри условия и да предостави на състезатели и любители на картинга незабравимо изживяване. Настилката, с която е покрита, гарантира изключително добро сцепление, а безопасността е подсигурена от специално изградени бариери. Tочността в измерването на картинг писта София Ринг е поверена на AMB TIMING, които ползват технология и оборудване за време измерване точно както е във Формула 1.

Пистата поддържа база с всички данни от резултатите на клиенти си, като съхранява рекордите и времената на техните обиколки от всяко едно тяхно посещение. Чрез регистрация в платформата Faceracer.com, всеки клиент има достъп до пълната история на неговото представяне и резултати. Създавайки свой профил, ще получавате информацията от картинг пистата, както и много други възможности, чрез които ще подобрявате своите резултати на пистата. 

Sofia Karting Ring е първата картинг писта в света, която предлага на своите клиенти най- новия модел картове на световния производител SODI, модел RX8. Детските картове - Sodi Junior Кart гарантират най-висока степен на безопасност, за да могат и по-малките състезатели да направят своите бързи обиколки и да намерят своето място на почетната стълбица.

За всички онези, които искат да усетят картинг преживяването, но не сa уверени в своите способности, могат да пробват управлявайки заедно с по-опитен водач двойния карт Sodi 2 Sofia Karting Ring е перфектното място, на което може да проведете рождения ден на вашето дете или да сплотите колектива с високоскоростен тиймбилдинг за вашите служители!