ПромоКод

1 час разходка с яхта във Варненския залив и Варненското езеро, от Евъргрийн

Изтекла
Цена: 120 лв.
Офертата включва още:
  • бутилка шампанско;
  • минерална вода;
  • екипаж;
  • застраховка;
  • гориво.
  • С предварително записване на: 0889 880 225.
  • Направена резервация може да бъде отменена еднократно, най-късно до 8 часа предварително.
  • При неподходящи метеорологични условия представител на Евъргрийн ще се свърже с вас, за да насрочите други, удобни за вас дата и час.
  • Разходките тръгват от Морска гара Варна.
Коментари
Евъргрийн
Актуални промокодове за юли 2018

За Евъргрийн

„Евъргрийн“ ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент, с удостоверение за  регистрация  № РКК-01-05757, със седалищe град Варна, България. 

Яхтеният туризъм е една нова услуга за България, която все повече набира популярност. Природните дадености на страната обуславят този засилен интерес. Красотата на българските брегове, дългите плажове със златен пясък и бляскавите курортни комплекси предлагат богат избор от възможности за отдих за всеки вкус. Да плаваш по море под опънатите платна и да слушаш как носът на яхтата цепи вълните преследвайки облаците е мечтаният начин за почивка на все повече хора.

Ние Ви отдаваме под наем яхти – за няколко часа, вечер, ден, седмица или дори месец. Предлагаме яхти с различна степен на комфорт, които могат да бъдат допълнени с професионален екипаж, включително готвач, стюард и пр. Ценовият спектър е достатъчно широк, за да може всеки от Вас да открие лодката, подходяща за Вашите желания и възможности.

Можем да Ви предложим да прекарате приятни мигове в нашите Гръцки ресторанти във Варна, където ще се потопите в неповторима средиземноморска амосфера и ще опитате типични Гръцки специалитети. Една чудесна възможност за провеждане както на приятна романтична вечеря , така и на делови срещи, фирмени и семейни мероприятия. 

Гръцки ресторантини „Евъргрийн“ са известни с вкусната и качествена храна. Ориентирани са към класическите Гръцки ястия, но по-желание на клиентите се предлага традиционна българска и европейска кухня.

Нашият екип от отлично подготвени професионалисти работи за Вас, с единствената цел да направим Вашата почивка незабравима, да превърнем Вашето свободно време в топли спомени и емоция за които да  си спомняте с усмивка и удовлетворение.

Всеки, които веднъж ни се е доверил, е имал възможността да се убеди, че ние поставяме на първо място Вашите желания и нашият стремеж е към безспорно качество.